Ez a számláló a poszt nézettségét mutatja. Mindenképp olvasd el ezt a posztot a részletekért.

Hirdetés

Stop.hu rövidhírek

Propeller.hu rövidhírek

Közösség

Iratkozz fel youtube-csatornánkra!

Utolsó kommentek

  • Blogger Géza: @Anselmo: Más meg a blogját. :) www.origo.hu/itthon/20140725-az-egyenlito-blog-alapitoja-szerint-... (2014.07.25. 12:04) Jelölt-szédelgők
  • Anselmo: Kávét kérek. (2014.07.24. 21:33) Jelölt-szédelgők
  • ♔batyu♔: Orbánék 2010-ben Gyurcsányék miatt nyertek. Utána pedig azért, mert jobban kormányoztak. Azért... (2014.07.24. 16:49) Jelölt-szédelgők
  • lavór: @Blogger Géza: Ők a rosszabb fajta. Egyáltalán van saját véleményük? Szerintem csak bólogatós go... (2014.07.24. 15:39) Jelölt-szédelgők
  • eßemfaßom meg áll: Nincs szebb mint amikor az összefogó szövetségesek ütik egymást onlájn is meg IRL is :) (2014.07.24. 15:38) Jelölt-szédelgők
  • Utolsó 20
jún
21.
sarok

Emberiségellenes deviánsok a melegek?

2011. június 21., kedd 16:06 | Egyenlítő TV | Címkék: marlene dietrich meleg szélsőjobb shakespeare homoszexuális homofób leonardo da vinci deviáns csajkovszkij kirekesztő caravaggio emberiségellenes dúró dóra mensáros lászló jobbik képviselő mednyánszky lászló

Dúró Dóra keményen mondta el a Jobbik álláspontját hétfőn a parlamentben a "homoszexuálisokról" (lásd a videó lentebb). Mivel a szombati felvonulásról beszélt, ezért valójában minden LMBT emberről jelentette ki, hogy "emberiségellenes deviáns". Először áttekintjük Dúró gondolatait, aztán lehet szavazni, hogy melyik LMBT személy volt a legnagyobb "emberiségellenes deviáns". (Résztvevőink: Leonardo da Vinci, Shakespeare, Caravaggio, Csajkovszkij, Mednyánszky László, Marlene Dietrich és Mensáros László).

Deviancia-ügyben nem mindig tudjuk követni a Jobbik álláspontját. Az biztos, hogy Szávay "péniszpumpa" István nem deviáns, hiszen ma a Jobbik országgyűlési képviselője. Ugyanúgy, mint Zagyva "ezt majd a folyosón megbeszéljük" Gyula is, hiszen teljesen normális dolog másokat ostorral fenyegetni. Országgyűlési képviselői mandátuma bírósági elvesztése után Samu Tamás Gergőt a Jobbik egy megyei képviselőséggel jutalmazta. Ő az, aki 2008-ben követ/üveget dobott a rendőrök felé, majd pajzsukba rúgott – bár nem szabad a garázdaságot azonnal devianciának minősíteni. Hasonlóan nem deviáns "Nikki Müller" művésznő sem, aki a "felnőttfilmjei" után is sokáig a Magyar Gárda tagja maradhatott. Értjük, hogy nem nélkülözhették "kiváló erőnlétét", és megbocsáthatók voltak leszbikus szerepei, mert azokat csak pénzért, "munkából" vállalta. Szóval ők nem deviánsok, de a melegek igen.

Dúró persze a kemény fellépés híve. A szombati felvonulás miatt "a Jobbik feljelentést tesz a homoszexuálisok ellen". Azt gondolnánk, ha már büntetnének, akkor elég lenne a szervezőket, de Dúró szavai alapján minden magyar meleg a vádlottak padjára kerülhet. Ha mégis csupán a felvonulás résztvevőire gondolt, akkor jelentős rendőri munkát igényel a felvételek alapján kiszűrni a résztvevőket. (A Jobbik képviselői esetleg pénzfelajánlásokkal segíthetik a rendőrségi túlmunka finanszírozását.) Az persze komoly jogi kérdés, vajon felvonulásban támogatólag résztvevő heteroszexuálisok is bűnösök-e, illetve hogyan döntik el, hogy valaki ténylegesen "homoszexuálisként" vett-e részt. A kiváló jogász Morvai Krisztina biztosan segíthetne ebben, bár lehet, hogy ő megbízhatatlan ez ügyben, mert néhány éve ő még a melegjogok védelmével foglalkozott.


Szaúd-Arábiában bezzeg nem "törvényesen jóváhagyott" a homoszexualitás, mert az rendes "hagyománytisztelő" ország (igaz, ott a nők nem vezethetnek autót)

Dúró felszólalásában szellemi élmény az a rész, amikor megmagyarázza, hogy miért emberiségellenesek a homoszexuálisok. Sőt, a homoszexualitás elfogadásának támogatói is, tehát mondjuk a svédek kilencven-jónéhány százaléka. (A gondolatokat Dúró amúgy egy 2009-es írásból idézte egyetértőleg, amit a KDNP akkori Pest megyei elnöke írt).

"Nem reklámozható és nem fogadható el normálisnak, követendőnek és helyesnek ez az életvitel, mert különben az emberiség kihalna. Ki kell tehát jelentenünk, hogy azok akarják elfogadottá tenni a homoszexualitást, akik az emberiség ellen dolgoznak."

Érdekesen hangzik, de ez a logika messzire vezet. Ilyen alapon a papi nőtlenséget sem szabad elfogadni normálisnak. Sőt, a papi nőtlenséget elfogadó több mint egymilliárd katolikust is emberiségellenesnek kellene tekintenünk. De ennél a pontnál már ne kövessük tovább Dúró elméleti munkásságát.

Dúró felrótta még, hogy a kormány nem szüntette meg a regisztrált élettársi kapcsolat lehetőségét (amelynek keretében amúgy sem lehet gyereket örökbe fogadni). Miért kelljen két embernek egyedi szerződésekkel szabályozni az öröklést vagy vagyoni viszonyaikat, ha hosszabb távon együtt akarnak élni? Azt gondolják, hogy ha a jogi szabályozás hiányával megnehezítik a melegek együttélését, akkor majd inkább hagyományos házasságot kötnek?

Dúró szerint a kormánypártiak az élettársi kapcsolat megtartásával "megtartották a homoszexualitást törvényesen jóváhagyott társadalmi jelenségként". A logika szerint ami nem "törvényesen jóváhagyott", az törvénytelen. Akkor tehát büntessék is, ahogy ez a Kádár-rendszer durva időszakában, a hatvanas évek elejéig történt? Ma is létező gyakorlat ez, olyan országokban, mint Afganisztán, Irán, Jemen, Mauritánia, Szaúd-Arábia, Szomália...

De nehogy azt gondolja bárki, hogy nem vesszük elég komolyan Dúró tekintetes asszonyt, ezért összegyűjtöttük, kik lehetnek a legnagyobb emberiségellenes deviánsok. A következő LMBT személyeket főként a Wikipedia segítségével kutattuk fel.

Leonardo da Vinci

A meleg festő Utolsó vacsora című képe is mutatja, hogy semmi sem volt neki drága az emberiség elleni fellépésben.

 

Shakespeare


Szerelmes szonettjeiről kiderült, hogy egy férfihez írta őket. A hajlamát a világirodalomba is becsempésző deviánstól semmi jót nem lehet várni. Reméljük, a Rómeó és Júliát is hamarosan betiltják, hiszen bűnös kéztől jó nem származhat.


Caravaggio

A "Menekülés Egyiptomba" című képe is felér egy vádirattal a híres meleg festő ellen.

 

Csajkovszkij

A meleg orosz zeneszerzőtől a "Nemzeti Filharmonikusok" is játszották a Diótörőt. Ugye mondanunk sem kell, hogy ez milyen provokáció a nemzet ellen?

 

Báró Mednyánszky László

A felvidéki származású festő ugyan képei árából rászorulókat segített, de ez ne tévesszen meg senkit. Az se, hogy a Feszty-körkép megfestésében is segített. Bűnös kéztől jó nem származhat. Szerencse, hogy a szlovákok szintén megpróbálják saját festőjükként eladni a magyar anyanyelvű művészt. Vitatkozni nem kell velük, vigyék a tótok a bűnös deviánst! Aki borzadni akar, még láthat néhányat az emberiségellenes festő képeiből.

 

Marlene Dietrich

A német származású színész, énekesnő igazán sátáni alak. Minden jobbikos tudja, hogy egy nő csak azért létesít leszbikus kapcsolatot, mert nem voltak elég jó férfi szexuális partnerei. A kora szexszimbólumának tartott Marlene azonban férfi kapcsolatai mellett is viszonyt folytatott nőkkel, ezzel próbálva tagadni a közismert igazságot.

 

Mensáros László

Senkit se tévesszen meg, hogy a nagyapja alapította az FTC-t, és az se, hogy nézetei miatt kétszer is ült a kommunisták börtönében. Ugyan házasságot is kötött, hogy ne derüljön ki róla melegsége, de élete végén képes lett volna nyilvánosan vállalni identitását.

 

Ön dönt: ki volt a legnagyobb emberiségellenes deviáns?

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz az Egyenlítő TV facebook-csoportjához!

A bejegyzés trackback címe:

http://egyenlito.blog.hu/api/trackback/id/tr343003691

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben.

magyargagyiadmin 2011.06.22. 12:28:31

Deviáns jobbik ! Primitív beszéde !
Csak az a kínos hogy nekem ( fiú vagyok ) több meleg jobbikos tett ajánlatot különböző melegek által látogatott helyeken !

istvankah 2011.06.22. 16:31:58

Dorka!Légyszíves cserélj elemet,mert kezdesz fáradni!A melegekre kiabáltak már eleget,pedi nem olyan károsak,mint a papi -cölibátus!Igaz,hogy így gyakorolhatják a képmutatást is egyszerre!Csak tudnám miért gyerekekkel kezdenek/talán mert védtelenebbek/Mint ti is bandában vagytok izmosok!Különben meg dölj a vibrátorodba!

fogsunder · http://fogsunder.blog.hu 2011.06.23. 21:35:58

a posztírónak re-post:

a, az az elnevezés, hogy "homoszexuális" nem degradáló egy szerinted "meleg"re, valójában buzira (amely szavunk a buzeráns, buzerálás szavak révén alakult ki. németből vettük át, de létezik olaszban, és franciában is - fajtalanságra utalva). a meleg szó használata pedig egy önkényes primitív kisajátítása egy általános és teljesen másra alkalmazott szónak, kifejezésnek.. a homoszexuális ezekhez képest semleges szó! (megjegyzem még, hogy a homoszexuálisok általában argós környezetből (értsd a börtönbe bekerülő, vagy éppen ott betanított buzikurvák, valamint unatkozó nőtlen "időmilliomosok") saját maguk nevezték el pl. köcsögnek azokat akik homoszexuálisan alávetettek és emiatt nemcsak, hogy a háztartási, de a "házastársi" szerepkört is ellátják! a negatív felhang meg abból ered már elnevezés szintjén is, hogy a "bikák" többsége magát a legteljesebb mértékig "normális" érdeklődésűnek tartja, megveti a "buzikat"; annak ellenére, hogy a hatalomért a zárkamenőségért minimum leszopatják a "buta köcsögö(ke)t". aztán mikor kikerülnek visszaváltanak a korábbi élettársra vagy máséra - ami a börtönben/zárkában történt az ott is marad alapon. a mi társadalmunknak nincs rájuk neve. átvett és homoszexuálisok által alkotott szavakat használunk! úgyhogy semmi ok a sértődésre..

b, akiket felsoroltál, művészek. a sok heteroszexuális mellett voltak ilyenek is. (és nem is csak ők). nade nem hatalmas öngól azzal érvelned, hogy lám ezek a "meleg" művészek milyen zseniálisak, és a hülye jobbikos frazeológiával szemben nem emberiségellenesek? a jobbikos szövegelésben is hatalmas tévedés ez. mert mindegy, hogy kinek milyen a szexuális orientáltsága, nemde? a másik meg: a zsenialitás. művészetről van szó. nem kötelező, hogy tessen mindenkinek a produktumuk. ha valaki azért tart nagyobbra egyes művészeket mert homoszexuálisnak bizonyultak többnyire utólag (ez ugye a te véleményed volt) az legalább annyira hülye, mint aki azért tart emberiségellenesnek egyes művészeteket (ám ilyet a dúró dóra meg nem mondott) - függetlenül a művészetüktől - mert homoszexuálisok voltak.

c, deviancia. lehet, hogy meglepődsz rajta, de a deviancia rendkívül tág fogalom. valamilyen szempontból (és abból milliárdnyi is van) mindenki deviáns. a kép, mellyel alátámasztottad "mrs. novák" következetlenségét első blikkre stimmel. ahol sariah van, ott egy nő a férfi uralmának van alárendelve és bizony meg vagyon tiltva, hogy egy nő vezessen. azonban, itt és a régióban, egyáltalán európában nem volt sariah érvényben. itt keresztény értékrend volt és van ma is (legalábbis nem muszlim). mindenki ennek köszönheti itt a létét. mindenki! szerencsére, hogy a mindenhatóságuk, megfellebbezhetetlenségük manapság igen erősen konvergál a nullához az egyháziaknak. tehát nem kell alávetett lényként elfogadni, kezelni a nőket például. a polgári élet legnagyobb részébe már nincs beleszólásuk. (a sariás országokban a "fajtalanság", azaz homoszexualitás manapság is halálos bűn. végre is hajtják az ítéletet, kivéve ha gazdag az illető és ki tudja vásárolni magát!) szóval a világon mindenütt kisebbség, és többnyire (nem véletlenül) a fajtalansághoz kapcsolt a homoszexualitás. európában is volt, hogy büntették (jellemzően a mostanra demokratikusnak kikiáltott országokban, ahol az emberi jogokkal minden rendben van.. hát persze..), de már nem. míg máshol igen. nem itt kell tüntetni homoszexuális egyenjogúságért. hanem ott ahol jobban büntették és/vagy büntetik most is. (itt nem is az egyenlőség a cél. hanem az egyenlőbbség..) a deviancia annyit tesz, hogy egy a többségre jellemző szempontrendszer alapján az általánostól eltérni. a homoszexuálisok eltérnek. nem kell rögtön ördögűzést végezni szavakért, amiket látszik, hogy fel sem fogtak öntömjénező egyesek.

d, egész európában, és főleg a "keleti blokkban" azért erőltetik ez a felvonulásdit, mert: 1. a korábbi antant bármennyire is lapít, de mindig előbb tömeggyilkolt és tett jogfosztottá etnikai vagy szexuális kisebbségeket a történelem folyamán másoknál. rabszolgaság, zsidóüldözések ésatöbbi. (és ezeket a módszereket mindenütt bevezették akármelyik megszállt, vagy megalapított országhoz közük volt.) ténylegesen alig párszázéves államok ezek! a homoszexualitát illetően a bigott vallásosságuk összetalálkozott a felvilágosodással meg a szexuális forradalommal, amik reakciók voltak a begyöpösödött világképükre és társadalmi berendezkedésükre. a korábbi jogfosztásokra gyógyírül mostanra pozitív diszkriminációt vezettek be.. és erőltetik itt is. láttatni akrják, hogy mi mennyire antidemokratikusak vagyunk azzal, hogy a korábban általuk milliószor jobban (volt, hogy éppen ide!) üldözött kisebbségeknek nem akarunk olyan jogokat adni amikkel egyenlőbbek lennének az egyenlőknél is.. 2. a homoszexuálisok egy része frusztrált. nem fogadta el őket a családjuk, nem is egyedüli oka ennek a homoszexualitásuk. ezért aztán vonulnak.. provokálnak! 3. az amnesty international + az importált agresszív homoszexuálisok nélkül senki nem vonulna. ha nem vonulna senki, akkor nem lenne szükség az ai-ra sem.. hát vonulnak.. és remélik is a balhét! nem azért nem megy ki a homoszexuálisok nagy része békétlenkedni, mert fél.. hanem mert hétköznapi ember! felkel, iskolába, munkahelyre megy. tanul, dolgozik él. nagyobb eséllyel boldogabban, magukkal jobban tisztában, mint azok, akik pávatollal a seggükben mórikálják magukat a kordonon belül.. a vonulás előtt nyilván volt egy pár olyan ember akik berögzült fixa ideájuk az volt, hogy a rohadt buzi "nem ember, legfeljebb mocskos állat". de ezek felfogásán nem is lehet változtatni. most viszont van már rengeteg olyan ember, akinek ez a magamutogató, provokatív, idegen(!) és egyben tőlünk idegen "méltóság" séta ellenszenves, de veszettül. az eddigi elfogadottsági szint is kirekesztési mélységbe fog torkollni, ha ezt tovább folytatják! (fogják sajnos úgy sejtem..)

varvizib 2011.06.24. 09:41:18

Dúró Dóra elsősorban a felvonuló melegek deviáns magatartása ellen intézett felszólalást, nem pedig általánosságban a melegek ellen. Úgyhogy talán nem kellene annyit ferdíteni. (Ez vonatkozik a cikk szerzőjén kívül arra a Fideszes képviselőre is, aki Dúró Dóra felszólalására válaszolt.)

Amúgy, ha a homoszexuális hírességek között keresünk deviánst, akkor ott van például Verlaine, Rimbaud, Baudelaire. Ők kétség kívül azok voltak.

"Doki" 2011.06.24. 16:45:04

Mindegy szinte hogy úgy született /kromoszóma/ vagy menet közben Kollegista, papi szeminarista, netán tisztiiskolásként lett "más", én csak azt helytelenitem hogy gusztustalanul kiviszik a nyivánosság elé. Illetlenség, nem tartozik másra! Ennyi! "D"

Dr. Deedee 2011.07.02. 22:30:22

A kedves posztolónak egy nagy faszkorbács a szar libsi dumája miatt. Azért ennyire nem kell ám itt ferdíteni, meg túlmagyarázni mindent! A jobbik elsősorban a melegfelvonulást fikázza, amivel egyet is értek. Mi a fasznak vonulgatni? Én sem parádézok, mert hetero vagyok...

vauvauvau 2011.07.02. 23:18:38

Állítólag jól szopik a Dóri.

vauvauvau 2011.07.02. 23:18:39

Állítólag jól szopik a Dóri.