Ez a számláló a poszt nézettségét mutatja. Mindenképp olvasd el ezt a posztot a részletekért.

Hirdetés

Stop.hu rövidhírek

Propeller.hu rövidhírek

Közösség

Iratkozz fel youtube-csatornánkra!

Utolsó kommentek

  • lavór: @Blogger Géza: Ők a rosszabb fajta. Egyáltalán van saját véleményük? Szerintem csak bólogatós go... (2014.07.24. 15:39) Jelölt-szédelgők
  • eßemfaßom meg áll: Nincs szebb mint amikor az összefogó szövetségesek ütik egymást onlájn is meg IRL is :) (2014.07.24. 15:38) Jelölt-szédelgők
  • Blogger Géza: @lavór: Nem, mert nem mondhatnám, hogy sűrűn változtatnák a véleményüket bármiről is. Mondjuk az e... (2014.07.24. 15:37) Jelölt-szédelgők
  • bulista: @conchita wurst: Csak az az 50 % pontosan 1 kupac lócitromot fog érni - de ez téged nem zavarjon m... (2014.07.24. 15:36) Vicces mellényúlások: Varga Mihálynak semmi sem sikerül
  • lavór: @maxval, a gondolkodó birca: Akkor ők is csak házasságszédelgők. (2014.07.24. 15:30) Jelölt-szédelgők
  • Utolsó 20
sze
10.
sarok

Áder János hallgatása

2012. szeptember 10., hétfő 04:28 | Csezmiczei Vitéz János |

Vasárnap este Áder János komoly nyilatkozatot tett.

Tisztességes embernek az ártatlan áldozatok oldalán a helye, a cselekvés oldalán, közös értékeink, a demokrácia, az erkölcs és az igazság oldalán, szemben a kirekesztéssel, a gyűlölettel, a diktatúrával, az erőszakkal – mondta Áder János köztársasági elnök, a Wallenberg-év fővédnöke, vasárnap Budapesten, a Dohány utcai zsinagógában, a Wallenberg-emlékesten.
A köztársasági elnök annak a meggyőződésének adott hangot, hogy „akkor vagyunk méltóak Wallenberg, és a munkáját segítő, vagy a hozzá hasonlóan cselekvő magyarok emlékéhez, ha mi is azt az utat járjuk, amin ők jártak előttünk."

Helyénvaló nyilatkozat, fontos igazságot mondott ki az elnök úr. S tudjuk: a politikában a megszólalás is sokszor tett, hiszen konkrét tettek következhetnek belőle, vagy éppen megakadályoz eseményeket.

Áder látványos kiállása után hamar eszembe jutott, hogy vajon megszólalt-e az elnök úr egy újabb áldozat ügyében. Megszólalt-e egy Budapesten baltával megölt örmény, Gurgen Margaryan gyilkosának szabadon engedése után? Nem, Áder János másfél hete hallgat a nemzetközivé dagadt botrányban.

Ader_Janos_ormeny_nincs_talalat_azeri_baltas_gyilkos.jpg

Pedig Áder Jánosnak írt levélben tiltakozott a libanoni örmények egyházi vezetője is. Így az elnök hivatalosan értesült az ügyről. Csak úgy tűnik, semmilyen cselekvéssel nem akart az ártatlan áldozat oldalára állni.

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz az Egyenlítő TV facebook-csoportjához!

A bejegyzés trackback címe:

http://egyenlito.blog.hu/api/trackback/id/tr924765251

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben.

laci0011 2012.09.10. 09:10:39

Legalább nem vesz részt ebben a hazudozásban,vagy még mindíg hüledezik,mekkora barmok vannak a pártjában...

bölcscsősz 2012.09.14. 19:08:23

Haverom Jani! Hát nem gondolod, hogy jogosan engedtem szabadon a baltás baltársunkat, aki bátran az alvó örmény fejét vette? Te mint a Magyar Világnemzet elnöke, remélem nekem ,a Magyar Világ-Nemzetvezetőnek igazat adsz? Hallgatásod, néma beleegyezés. Tudhatnád, hogy én a konfliktusok nagy játékosa, az azeriek féltestvére már megleckéztettem Európától az USA-ig az összes u.n. kóceráj-vezetőt. Barátsággal tarkón legyintettem őket, szelíd kokit és sallert osztotam ki a részükre. A világ a lábaim előtt hever; bár támadni próbálnak, rossz híremet keltik a balga balosok de én magasan leejtem ezeket a pitiánereket. Én uralkodás termet-es vezetője vagyok, aki vagyok. Én mondom meg a világnak, hogy ki a bűnös, ki az ártatlan. Az erkölcsöt én diktálom. Új rendszert építek, ahol a harc, a küzdés maga. Kormányom is a lábaim előtt hever, haver. A külügy, az igazságügy rosszul látott egy darabig, de meggyőztem őket, hogy egy bal társsal kevesebb lesz nálunk. Ettől fogva mindenben egyetértésre jutottak velem. Alattvalóim helyeslik döntésemet, amiről majd konzultálok velük. A két országot büszkén összeeresztem, mert igy mérhetik össze erejüket.Már fogadást kötöttem az azeriekkel, 2-3 millió euróban, hogy ki lesz a győztes. Én leszek a békebírójuk, a nagy I- gazságosztó Viktor, oszt jó napot.