Alapítva 2009-ben | Alapító-főszerkesztő: Németh Gábor | Goldenblog 2011

ÚJ EGYENLÍTŐ BLOG

ÚJ EGYENLÍTŐ BLOG

Egy helyen a múló tél legszebb képei

2017. március 09. - Héra100

700_4890.jpg

Rizsavi Tamás, Lampert Benedek, Tóth Tamás és Lőrincz Ákos ezúttal a Plitvicei-tavak lenyűgöző jégbe fagyott világát fotózták. 

csoport.jpg

A Pesten fotóztam Facebook-csoport adminjai azon túl, hogy jó tanácsokkal látják el a szárnypróbálgató fotóspalántákat, természetesen maguk is fotóznak. Első fotóstúrájukon (nem Pesten, hanem) Ausztriában fotóztak, ez alkalommal pedig Horvátországban kattogtatták gépeiket. 

Ahogy korábban, úgy most a Plitvicei-tavaknál is az volt a cél, hogy napkeltétől napnyugtáig készítsék a képeket. A csapat két nap alatt nagyjából egy 15-18 km-es túrát tett meg. Ugyan az időjárás nem engedte meg, hogy napfelkeltés képek készüljenek, ám ettől függetlenül a végeredmény lenyűgöző lett. 

Lampert Benedek (Lampi) fotói:

"Még mielőtt elfoglaltuk a szállást, nem hagyhattuk ki a naplementét. A Nap pont velünk szemben bukott le a hegyek közé ... Bár nem minden úgy alakult, ahogy terveztük, akár a napfelkelte - akár az, hogy alig volt fűtés a szálláson és megfagytunk - nagy élmény volt a túra" - írta blogján Lampi.

Tóth Tamás (TT) fotói:

Rizsavi Tamás (Rizsa) fotói:

Lőrincz Ákos fotói:

 

A csapat szokás szerint jó hangulatú werkvideót is készített, amiből kiderül, honnan és hogyan készültek az itt látható képek:

Képek forrása: Lampert BenedekLőrincz Ákos, Tóth Tamás és Rizsavi Tamás 

A bejegyzés trackback címe:

https://egyenlito.blog.hu/api/trackback/id/tr1512324091

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása