Alapítva 2009-ben | Alapító-főszerkesztő: Németh Gábor | Goldenblog 2011

ÚJ EGYENLÍTŐ BLOG

ÚJ EGYENLÍTŐ BLOG

Gulyás Márton egy pojáca, a CEU-tünti meg tavaszi fesztivál

2017. április 14. - ngjbp

A posztot azzal kezdeném, hogy spóroljátok meg az "ez fideszes/emeszpés blog" és az "ezért nincs ellenzéki összefogás" (ízlés szerint) kommenteket. Aki átfutja az újraindított Egyenlítőt (amit évekig megérte emeszpés befolyás alatt tartanom, na, csak leírtam), az láthatja, hogy a piaci értéke nulla, ellenben elkezdtem dobozokon és szekértáborokon kívülre merészkedni írásaimban. Nekem is furcsa, de izgalmas. próbáljátok ki a kommentmezőben Ti is, kedves véleményt véleményezők!

gggvvv.jpg

Nos: elfogult vagyok, mert kevés zsigerileg irritálóbb embert láttam eddig videózni, mint Gulyás Márton.

Undoromat leküzdve mégis beleástam magam a munkásságába, és kellemesen csalódtam. Fost csinál, mert szarnak nem elég tömény, sőt, unalmasan vágott anyagokat készít, de alapos, technikás, pénzben mérhető idő alatt készülő szart. Szekértáborosat, megosztót, mint mi annak idején. Csak a miénk még vacakabb volt, mert én vágtam

Az aktualitásokra csak most térek rá, ezzel felborítva mindent, amit 8 éve a Népszavánál belém vertek:

Gulyás Márton festékes balfaszkodása, aztán a mártír képet vágó beállásai (szerintem kilobbizta, hogy bilincseljék meg) gyomorforgatóak, és ugyanolyan erőtlen és súlytalan húzások Orbán rendszere ellen, mint az egész CEU-hiszti.

Nyolcvanezer ember ide vagy oda! Ne izguljon senki, kifejtem. Orbán pedig hátradőlhet, a tervei sínen vannak.

Ezzel a festékezéssel. egy videóblogger bevállalt egy borítékolhatóan apró kellemetlenséget pár ingyen újságcikkért. Aki átfutja az elmúlt hetek teljes sajtóját, az jól látja, hogy az ellenzéki / független (haha) híreket Orbánék tervezték meg íróasztalon. Hiszti-szakasszal és visszavonulási forgatókönyvvel. Éljen az ibizai szuper-kokain! Közben volt más is, a Balaton például Mészáros Lőrincé lett, de akkor is CEU! (Amit nem is akartak végigvinni soha.)

Ráadásul olyan balfasz módon akciózott Gulyás, hogy a szerencsétlen kivezényelt rendőrt öntötte le, aki ma, a poszt publikálásának napján, hónap felénél azon agyal, hogy a gyerek mit eszik egy hét múlva.

Töketlen balfaszkodás ez, látszik hogy senkinek sincs valódi problémája semmivel.

Az a 100 ember a rádiónál vasárnap... ott voltam, pofán paprikáztak, mert épp nem cigiztem hátul a többi fesztiválozóval. Azon röhögtem, hogy az utcában unatkozó első rendőrnél egymás háta mögé másztak forradalmár szabadságharcosaink, és az egész menet sör meg spanglicserélgetésről / kéregetésről szólt. Ilyenekkel léptek le emberek méterenként: hogy "na jó, holnap nagyihoz megyek", "menjünk inni", "pisilnem kell".

Olyan ez a színvonal, mint mikor az MSZP kemény tüntetéssorozatot jelentett be pár éve, majd hozzátették, hogy az első alkalom még inog, mert lehet nem javul addig az időjárás.

Ami időjárástól és másnapi programtól függő megmozdulás, az nem tüntetés, hanem luxushiszti.

Nem baj ez, csak ne nevezzük felháborodásnak. Ez buli. Tavaszi fesztivál közpénzen. Ha tudnátok, mekkorát szopnak azok a rendőrök! Tudom, belsős mesélte. Rohadt visszatetsző, hogy egyetemisták röhögve, iPhone 12-essel hakniznak a CEU-ért, (ami ennek az egész pusztuló civilizációnak az egyik fogaskereke globálisan), és elsétálnak vakon az éjszaka guberáló néni mellett azt harsogva, hogy vége a jogállamnak.

Minden egyes éhező, fázó, megalázott, akár betegsége, akár kora miatt leírt honfitársunk nagyobb menetet érdemelne.

Ezért tudunk megmozdulni? Ja, ezért sem. Ez egy tavaszi fesztivál. Azt meg inkább a Deákon, ahol nem igényel állami személyzetet. És basszus, ez már ilyen indulatos poszt lesz, leírom: Soros egy szar alak, utána kell nézni. Nehogy azért szeressük meg, mert a Fidesz nem szereti. Azért utálhatjuk, mert nincs lelkiismerete, és a piramist védi, ami az emberiség 90 százalékát kizsákmányolja. Ja, de mi a gép előtt terpeszkedve a 10 százalék teteje vagyunk, bocs.

A CEU-ügy... A Fidesz bevett módszere ez a valódi mutyik fedezésére. Durrantanak egy nagyot, majd mikor dől a szar, jön az előre kitalált visszavonulás. Ezek már most tudják hogy miért/mennyi ember fog tüntetni 5. Orbán-kormány 16. hónapjában!

u.i.: A Magyar Rádió Óbudán van. De tudom, hideg volt...

A poszt szerzője Németh Gábor, aki az MSZP-nek dolgozott, de lefizette a Fidesz, kétséges erkölcsi bizonyítványa van (pontosabban vitatott, hogy van-e neki), egyszer lekurvázott egy képviselőt, nem fizeti a parkolási büntetéseit, és Fodor Gábor homoszexuális élettársa. (Irónia egy olyan hely, ahol irónok élnek. - loptam H.)

ANYÁZÁS ON:

A bejegyzés trackback címe:

https://egyenlito.blog.hu/api/trackback/id/tr112425365

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

incze 2017.04.14. 03:23:20

kedélytelen, fogalmatlan, világidegen, önimádó seggfejke.

MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes · http://www.bircahang.org 2017.04.14. 06:08:41

Gulyás szerepelni akar, ennyi az egész. Semmi különös nem történt.

megadorka 2017.04.14. 07:43:11

Amikor valamit fikázol, érdemes néhány szempontot figyelembe venni. Neked biztos sokan mondták, hogy húdejólforogakezedben (toll) és ezért a túlzásbavitt, boldogságkönnyekben úsztatott, metaforikus cinizmus, de a végére nem marad más csak a kétely, hogy talán még a tisztelt olvasót is hülyének nézed. Majdnem mindenki tud gondolkodni nyugi.

Brute 2017.04.14. 08:07:18

Amikor kijelented, hogy Gulyás magára tette a bilincset, akkor nehéz elhinni, hogy nem valami szekértábornak vagy a tagja.
Nekem se szimpatikus a srác,de attól független át lehet látni,hogy a következő Te vagy Én leszek,ha nem tetszek a rendszernek. Ezért kell tiltakozni.
Senki se szereti a sorost, hol láttál Te ilyet? Hogy lehet ekkor baromságokat leírni?

ngjbp 2017.04.14. 08:58:22

@Brute: 16 darab, a Fidesz által ellenem indított ügyben jártam be 8 év alatt az ország összes rendőrőrsét és bíróságát Jászberénytől Szegedig. Egyik sem állt meg, mindegyik évekig húzódott. Háromszor rabosítottak és kétszer házkutattak nálam és édesanyámnál, aki belehalt a hadjáratokba. Ezek a tényleg hosszan aprító, hazug és fenyegetésre, folyamatos félelemben tartásra irányuló ügyek (kiegészítve médiahazugságokkal) nem olvashatóak szinte sehol, legfeljebb elvétve, és inkább az állítás, a cáfolat már leszarós volt az ilyenekben évek múlva. Egyszer nem pózoltam velük, tettem a dolgom. És igyekszem egyre jobban tenni. És valahogy sosem volt pénzem fél órás, kosztümös, mozi minőségű, pöpecen utómunkált videót forgatni... off

ngjbp 2017.04.14. 08:58:56

@megadorka: Mi a kommented állítása? elvesztem, bocs

viszkisdoboz 2017.04.14. 13:06:11

Teljesen rossz a helyzetértékelésed. Konklúzió nincs. Világtalan írás. Orbánéknak már nincs visszaút, nem is lepleznek semmit. Nyíltan fosztogatnak. 'Elég volt!' - skandálja a szerinted 80 ezer megtévesztett (jórészt értelmiségiekből álló) ember Kormányzókból és álellenzékből egyaránt. Isten irgalmazzon Magyarországnak, ha a flakonforradalom kitermeli vezetőit! Orbánék a tegnapi koncepciós váddal és ítélettel ebben nagyot léptek előre.

viszkisdoboz 2017.04.14. 13:07:53

@ngjbp: Talán az, hogy nincs szükségünk kéretlen tanácsokra?
süti beállítások módosítása