Alapítva 2009-ben | Alapító-főszerkesztő: Németh Gábor | Goldenblog 2011

ÚJ EGYENLÍTŐ BLOG

ÚJ EGYENLÍTŐ BLOG

Ezért képmutató Szigetvári felháborodása

2017. december 09. - ngjbp

Az elmúlt napok egyik legizgalmasabb politikai híre kétségkívül az volt, hogy Szigetvári élő adásban rúgta ki Karácsony Gergelyt aki állítása szerint lapaktált az MSZP-vel. 

Egy ellenzéki összefogás miniszterelnök-jelöltje tudok lenni. -K.G.

Szigetvári többször hangot adott annak, hogy a pártból való eltávolítás oka az, hogy réginek számító politikai szereplőkkel próbál közösködni Karácsony ez a kijelentés azonban képmutatóbb nem is lehetne. Egy ellenzéki összefogás a lehető legjobb válasz lenne a jelenlegi kormányra ha a cél valóban a kormányváltás és nem a megélhetési politikusként pózerkodás. Ennél világosabb nehezen lehetne, hogy Karácsony beemelése az egyik legjobb döntés volt amit az MSZP a jelenlegi helyzetben meghozhatott. 

lead_800x600.jpg

Igen, szerintem erre is alkalmas, tisztességes, szerethető, okos és jó politikusnak tartom. -Sz.V.

(Ezt Szigetvári mondta Karácsonyról évekkel ezelőtt, a főpolgármester-jelölt kapcsán.)

Szigetvári számára azonban régi sebekett téphetett fel az esemény, ugyanis ő már 2001-ben próbálkozott az MSZP-be épüléssel, még Gyurcsány idején. A Gyurcsánnyal való szimpatizálását a mai napra már a szőnyeg alá söpörte a nyilvánosság előtt, azonban több olyan ügye is volt Szigetvárinak amelyek után a felháborodás a lehető legrosszabb amit ebben a helyzetben tehet. 

Szigetvári nem is olyan régen még a Lázár János fideszes parlamenti képviselő által irányított Hódmezővásárhelynek végzett kommunikációs tervezést úgy, hogy ezzel párhuzamosan az MSZP-nek segített, továbbá Gyurcsány útját egyengette.

Jó médiaprostituálthoz híven a magas kamatokkal hiteleket kínáló Provident számára is elkészítette az elmúlt évek egyik leggyalázatosabb kampányát így kifejezetten komikus épp az ő szájából hallani azt, hogy mennyire borzalmas ha az ember több helyre is beteszi a lábát, holott épp ő áll ennek az élvonalában. 

Hatalmi érdekeken túllépve hátralépni láthatóan nem kívánkozik, azonban bárkit megpróbál durcásan bemocskolni ha az érdeke épp úgy kívánja. Józan ember azonban látja, hogy az elmondásai és a valóság metszete egy annyira kis terület amelyet nagyítóval is sokáig vizsgál az ember.

A bejegyzés trackback címe:

https://egyenlito.blog.hu/api/trackback/id/tr4713465031

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Janossz 2017.12.09. 14:13:32

"Igen, szerintem erre is alkalmas, tisztességes, szerethető, okos és jó politikusnak tartom. "

Változnak az idők. Ezt a mondatot negyed évszázada sokan elmondhatták volna OGV-ről is, aztán mi lett belőle?
A tisztességest azért biztos törölni kell, aki egy szövetséget így képes felrúgni, annak semmiképp sem nevezném.

Valaci 2017.12.09. 16:12:35

Őszintén szólva én se tisztességesnek, se tehetségesnek nem tartom, de ez egy másik kérdés. Hogy lesz itt összefogás, pláne közös kormányzás, ha folyton egymást szidják.
Már rég arról kéne szólni mindennek, hogy ki milyen nagyszerű és mennyivel jobb, mint a jelenlegi.

bm613 · http://izland2009.blog.hu 2017.12.09. 19:20:20

"Szigetvári többször hangot adott annak, hogy a pártból való eltávolítás oka az, hogy réginek számító politikai szereplőkkel próbál közösködni Karácsony"
Karácsony Gergely tudomásom szerint egyetlen pártból (az LMP-ből) távozott eddig, nem eltávolítással, hanem kilépéssel. Azóta a Párbeszéd tagja.
süti beállítások módosítása