Az 5 éves Egyenlítő blog

Alapító-főszerkesztő: Németh Gábor

2015. jan 27.

A leghazafiasabb tett? A politikai rablóbanda feljelentése!

írta: nickgrabowszki
A leghazafiasabb tett? A politikai rablóbanda feljelentése!

Feljelentéshullámot indíthat el Juhász Péter. A belvárosi ellenzéki politikus arra biztat, jelentsék a hatóságoknak, ha alkotmányos költséget, kenő- vagy csúszópénzt kellett fizetnie, valakit meg kellett vesztegetnie az önkormányzatoknál a normális ügymenet biztosításért. 

Neked is kellett fizetned már azért, hogy élhess a törvények és rendeletek által biztosított jogaiddal?
Légy hazafi, jelentsd a hatóságoknak! Téged ezért nem érhet hátrány, mentesülsz a büntetés alól! Ha a hatóság tárja fel az ügyet, akkor már késő, akkor te is elítélhető leszel.

- írja Facebook-posztjában Juhász, aki rengeteg beszámolót hallott arról, hogy az önkormányzatok, hatóságok emberei, vállalkozásokat kerestek meg hogy pénzt ...

Tovább Szólj hozzá

fidesz korrupció mutyi v. kerület juhász péter

2015. jan 26.

NEM hagyom, hogy Jávor Istvánt tönkretegyék!

írta: Ninon
NEM hagyom, hogy Jávor Istvánt tönkretegyék!

3 millió forintot szeretne a NAV Jávor Istvántól, az ELTE Társadalomtudományi Karának docensétől, szervezetszociológustól, korrupciókutatótól. Nem csak azért tartom ezt a helyzetet túlzásnak, mert 3 féléven át hallgattam az előadásait (ebből csak az első volt kötelező a tanterv szerint), és személyesen ismerem és becsülöm őt, hanem mert nem értem, hogy gondolhatja egy dilettáns nőszemély , hogy egy tudósnak is nekimegy?!

javor-istvan-2-d0001e9963d9c4fb72250.jpg

(kép forrása: 168ora.hu)

Jávor István több könyv, publikáció  szerzője/társszerzője , Jancsics Dáviddal közös kutatását tavaly Amerikában díjazták is (hol máshol? hazánkban ilyenért ugyebár nem jutalom jár, hanem kártérítési követelés), területének elismert szakértője, az ország máig ...

Tovább Szólj hozzá

korrupció jávor nav jávor istván

2015. jan 26.

Lázár hazudott: igenis használja fia luxuspalotáját - Lázárék reakciójával frissítve!

írta: ng.pontkukac
Lázár hazudott: igenis használja fia luxuspalotáját - Lázárék reakciójával frissítve!

Lázár János életvitelszerűen használja a fia, Boldizsár nevére "családi összefogással" :) :) :) vásárolt Svábhegyi luxusingatlant - tudta meg a környéken lakóktól az Egyenlítő blog. Több, cáfolhatatlan bizonyíték alapján kijelenthetjük: Lázár hazudott, amikor a Blikknek tavaly úgy nyilatkozott, hogy "kihasználatlan" a luxusvilla.

lazar_ingatlan.jpg

A belvárosi ingatlanbotrány egyik érintettje, Serfőző Péter volt az a svábhegyi lakás előző tulajdonosa, amelyet Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter vásárolt meg fia, a 10 éves Boldizsár  részére.

Az ügyben megkerestük a Miniszterelnökséget is. Amint reagálnak, frissítjük a cikket.

FRISSÍTÉS #1: A Miniszterelnökség reakciója:

Tisztelt Németh Gábor!

Lázár ...

Tovább Szólj hozzá

fidesz luxus lázár jános