Az 5 éves Egyenlítő blog

Alapító-főszerkesztő: Németh Gábor

2014. dec 18.

Az érintettek nem kérnek az autpályadíjból

írta: Ninon
Az érintettek nem kérnek az autpályadíjból

Pápai Mihály (Fidesz-KDNP), Gyál polgármestere, a Fővárosi Agglomeráció Önkormányzati Társulás (FAÖT) elnöke sajtótájékoztatót tartott a társulás kibővített ülése után a gyáli polgármesteri hivatalban. Előzetes hatástanulmány, valamint szakmai és társadalmi egyeztetés hiányában a fővárosi agglomerációs települések és Budapest érintett kerületeinek képviselői elutasítják a kormány azon tervét, hogy a Budapestre befutó autópályák körgyűrűn belüli részei, valamint az M0 egyes szakaszai fizetőssé váljanak.

download.jpg

MTI

Tovább Szólj hozzá

mti gyál autópálya-díj

2014. dec 18.

A paraszt Rogán egyre pofátlanabb

írta: ng.pontkukac
A paraszt Rogán egyre pofátlanabb

Rogán Antal nem tud urizálni, mert egy szakonyfalui parasztgyerek. Legalábbis ezt mondta a fideszes politikus hétfőn. Előző nap pedig trendi Ugg boat cipőben villogtak a gyerekei a Mikulásgyárnál. Előre jelezzük: nem a gyerekeket akarjuk bántani, ők nem tehetnek róla, hogy apjuk maffiózóval, csalóval boltol .

rogan_elit.jpg

Nem urizál, mert parasztgyerek – ezt mondta a luxus életmódjáról elhíresült Rogán Antal hétfőn az Indexnek. Ez nem csak Pasa parki lakása miatt ordas nagy hazugság, hanem azért is, mert még a gyerekeit is luxusba öltözteti. Vasárnap együtt ment el a Rogán-család a Mikulásgyárhoz: mindkét Rogán-gyereken Ugg boat cipő volt, ami páronként minimum 30 ezer forint, ráadásul jó ha néhány hónapig használhatják a lábbeliket, ...

Tovább Szólj hozzá

fidesz börtön luxus rogán antal ingatlanpanama ingatlanbotrány

2014. dec 18.

Orbán és Matolcsy közösködtek, minden "happy" lesz - pedig olvasóink jobb tippeket adtak nekik

írta: Ficsúrfi
Orbán és Matolcsy közösködtek, minden "happy" lesz - pedig olvasóink jobb tippeket adtak nekik

Kilenc órakor kezdődött az a rendkívüli sajtótájékoztató, amelyet Orbán Viktor miniszterelnök és Matolcsy György, a Magyar Nemzeti Bank elnöke tartott. Mindez azért meglepő, mivel hatalmas titkolózás övezte a bejelentés(ek) tárgyát valamint rendkívüli módon ritkaságszámba megy az, hogy két ennyire prominens személyiség közös sajtótájékoztatót tartson.

Ezt gondolták

A tegnapi nap folyamán a Facebook-oldalunkon  mi is feltettük a kérdést olvasóinknak: vajon mi lehet a bejelentés tárgya?

Igen elmés, valóban szellemes válaszok születtek, ebből teszünk közzé párat. (Írásunkban csak a keresztneveket közöljük.)

"Ha nem a lemondásukat, akkor nem érdekel" - Tibor

vikkancs.jpg

"Köpcös elveszi feleségül Qszaszemet ." - ...

Tovább Szólj hozzá

bejelentés vicc gazdaság komment bank infláció orbán viktor gdp mnb kártérítés sajtótájékoztató devizahitel budapest bank magyar nemzeti bank matolcsy györgy ficsúrfi

2014. dec 17.

Akinek semmit sem hálált meg az élet

írta: Ficsúrfi
Akinek semmit sem hálált meg az élet

Tegnap este a belvárosban található Gozsdu Udvar környékén, egy padon ülve élveztem a sörömnek hűvös társaságát, amikor odalépett hozzám egy harmincas évei végén járó alak, majd némi aprót kért élelmiszerre. Adtam neki, majd megkérdezte azt, hogy tudnék-e tüzet adni a számára. Vidám pöfékelésünk közben beszédbe elegyedtünk, majd felvetettem számára az interjú készítésének lehetőségét a hajléktalanságról. Ferenc örömmel beleegyezett a beszélgetésbe és annak rögzítésébe, de fotó készítéséhez nem járult hozzá. (Semmi gond, a telefonom úgyis lemerült.) 

Miként kerültél az utcára?

Sajnos nem hálált meg nekem semmit sem az élet. Azért koldulok mert nincsen lakásom, három éve nincsen munkám, pedig a nyolc ...

Tovább Szólj hozzá

interjú hajléktalan csöves szegénység ficsúrfi

2014. dec 16.

Eddig a helyzet: lópikula - holnap interjú

írta: Ficsúrfi
Eddig a helyzet: lópikula - holnap interjú

Elegük volt a teljes agyhalálból? Nem igen kedvelik - elnézést - beszopni a...? Szeretnének egy jobboldali vagy baloldali, de illiberális európai, általunk mégis megválasztott kormányt? 

Utálják a "fidiótákat"? 

Kéééérem.

Van itt egy tüntetés, amiről Erika, a 30 év körüli, rendkívül dekoratív - bocsi, az újságíró is csajozik - hölgy azt merészelte mondani, hogy "b@ssza meg a kurva Orbán Viktor" - és amúgy a "bandája". 

Volt egy zászló, amit vitt egy szintén 25-30 év körüli fiatalember, de nem értettem szavát a nagyjából negyvenezer, igen jogosan kormányellenes illetőtől. A "kurvát" - bocs - és a "kormányt" értettem.

"Eleged van a szociális megszorításokból? Az oktatási rendszer teljes átforgatásából és a ...

Tovább Szólj hozzá

oktatás fidesz kormány facebook hazugság tüntetés korrupció demonstráció ficsúrfi csakazértislézerjani