Hirdetés

Stop.hu rövidhírek

Propeller.hu rövidhírek

Közösség

Iratkozz fel youtube-csatornánkra!

Utolsó kommentek

  • Ad Dio: @♔batyu♔: Az, hogy ki hogy él vissza az antiszemita kártyával, az az ő saját magánügye. Mondhatn... (2014.04.17. 21:35) Kellene némi bátorság
  • ♔batyu♔: @profilo: Ekkor a libsik fognak a legjobban rohadt komcsizni, bolsizni. (2014.04.17. 21:28) Kellene némi bátorság
  • profilo: @tisztapista: Ha beintenek Fajkasházy Teddy-nek és a szárszói klub tagjainak,akkor hetente hallh... (2014.04.17. 21:05) Kellene némi bátorság
  • tisztapista: - Gyere el, nem lesz semmi gond - mondta heroinista ismerősöm a nyáron. - Mindenki ott lesz, aki s... (2014.04.17. 19:56) Kellene némi bátorság
  • ♔batyu♔: @kormányváltó Wartburggal: Igen, jófelé kapargat. Nem véletlenül mászik rá a ballibsi média. A v... (2014.04.17. 19:38) Kellene némi bátorság
  • Utolsó 20
ápr
17.
sarok

Kellene némi bátorság

2014. április 17., csütörtök 09:00 | beckdavid | Címkék: török zsolt fodor gábor értelmiség liberálisok

Vagy Fodor Gábor kiutálása zajlik igen furmányosan a nagy, egyesített szocialista frakcióból, vagy csak általános frusztráció beszél mindenkiből. Bármelyik verzió is a helytálló, az MSZP-nek végre végérvényesen le kellene számolnia SZDSZ-fóbiájával, értelmiségének pedig a tévedhetetlenségbe vetett hitével.

fodor.jpeg

(A fotó forrása a mandiner.hu)

Eszünk ágában sincs megvédeni Török Zsoltot. Felnőtt ember, aki gondolataiért, leírt mondataiért tudja vállalni a felelősséget. Annak kimondása azonban (ha mégoly gorombára sikerült is), hogy az MSZP második súlyos választási veresége nem csupán a pártnak és vezetésének, hanem a "holdudvarinak" nevezett értelmiségiek körének felelősségét is felveti, nem ördögtől való.

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz az Egyenlítő TV facebook-csoportjához!

ápr
16.
sarok

Gábriel arkangyal tükröt tart

2014. április 16., szerda 10:00 | beckdavid | Címkék: fidesz holokauszt orbán viktor emlékmű

A Szabadság téri emlékműben ott van az új közoktatás összes hazugsága, a párbeszéd elutasítása a mélyszegénységben élőkkel, az összes trafik- és stadion-mutyi, Orbán valamennyi szószegése. Nem lehet elég magasra tartani a sas-stólás arkangyalt.

„A szocialista párt nyolc évig volt uralmon úgy, hogy sem a múltról, sem a jövőről semmilyen elképzeléssel nem rendelkezett. A „prezentizmusnak", a folyamatos jelen időnek az állapotában létezett az ország.” – mondta György Péter, az ELTE Művészetelméleti és Médiakutatási Intézetének igazgatója az Indexnek. Majd azzal folytatta: ezzel szemben a Fidesz történelem-szemléletet, szimbólum-rendszert adott/ad politizálásának. Igaza van, mi is jogosnak érezzük a kritikát: az MSZP nem használta (vagy használta jól) a szimbólumokat közéleti aktivitása során, valamint nem helyezte regnálását történelmi távlatba.

Schiffer András, az LMP társelnöke és számos, vele egyetértő (nem feltétlenül rokonszenvező) értelmiségi hiszterizált, túlreagált helyzetnek nevezte a Szabadság térre tervezett „Megszállási emlékmű” körül kialakult ellenzéki jelenlétet. Kapott ezért a fejére eleget, bár lássuk be: igaza van. Bármennyire közel van a jegybank épületéhez, a szobortól nem lesz acélosabb a forint, nem csökken a mélyszegénység, nem javul a leszakadó térségek helyzete.

Az egyszeri Kohn pedig erre azt mondja: de hát rabbi, mindkettejüknek nem lehet igaza egyszerre! Neki is igaza van.

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz az Egyenlítő TV facebook-csoportjához!

ápr
16.
sarok

Vitya, a priuszos tanítómestered mutatja az utat!

2014. április 16., szerda 08:00 | Egyenlítő TV | Címkék: kutya büntetés orbán viktor silvio berlusconi

Közismert, hogy Orbán és tanácsadói régóta szinte szolgaian másolják Európa egyik legsötétebb politikai szereplőjének, Silvio Berlusconinak kétségtelenül kreatív demokráciaromboló ötleteit.

A hajdani demokratikus köztársaság tudatos kettészakítása a „komcsinak” bélyegzettekre és a magukat demokratának, polgároknak becéző lobotómiával kezelhetővé tett tömegre, végzetes hatással volt Olaszországra, ahogyan az ördögi minta átvétele Magyarország sorsát is megpecsételte.

berlusconi.jpg

A mintakövetés nemcsak tartalmi, hanem formai részletekben is látványos.

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz az Egyenlítő TV facebook-csoportjához!

ápr
14.
sarok

A szegedi polihisztor

2014. április 14., hétfő 09:00 | Egyenlítő TV | Címkék: szeged szegedi tudományegyetem majó zoltán sinkovicz attila

A világtörténelemben akadtak polihisztorok, akik bármilyen művészeti ághoz, tudományos területhez értettek, de egyikük sem volt annyira penge, mint Sinkovicz Attila, a Szegedi Tudományegyetem Gazdasági- és Műszaki Főigazgatóságának „rendszerintegrációs megbízottja.” Korábban írtunk már Majó Zoltán gazdasági főigazgató körüli kétes szerződésekről és botrányos ügyekről, valamint egyetemi forrásaink rávilágítottak, hogy nincs Magyarországon még egy olyan felsőoktatási intézmény, ahol hasonló tisztséget látna el bárki is, ezért utánanéztünk, mi is lehet a feladata a rendszerek integráló fejedelmének. Meglepő következtetésre jutottunk.

sinkovicz.jpg

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz az Egyenlítő TV facebook-csoportjához!

ápr
12.
sarok

Kösz az ötletet, Viktor! A hátizsákod az emlékkiállítás első darabja!

2014. április 12., szombat 08:00 | Egyenlítő TV | Címkék: kiállítás orbán viktor hátizsák

A bulvársajtóban gondosan megszellőztették a miniszterelnök emberei, hogy a főnök lecserélte hátizsákját, és a kifutott darabot a Nemzeti Múzeumnak adományozta.

hatizsak.jpg

Egy kommentátor máris elégedetlen dohogással fogadta a napvilágra került méltánytalanságot, hiszen szerinte a Szent Hátizsáknak legalábbis az Országgyűlésben, a koronázási jelvények között lenne a helye.

Blogunk szerzői azonban nem értenek egyet az örökös piszkálódókkal. A hátizsák-ötlet nagyszerű. Most kell megmozdulnia a híres magyar leleményességgel párosuló civil kezdeményezőkészségnek.

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz az Egyenlítő TV facebook-csoportjához!