Alapítva 2009-ben | Alapító-főszerkesztő: Németh Gábor | Goldenblog 2011

ÚJ EGYENLÍTŐ BLOG

ÚJ EGYENLÍTŐ BLOG

Beszéljünk a munkahelyi terrorról? Beszéljünk a munkahelyi terrorról!

2017. április 27. - ngjbp

Kedves Olvasó!

Ma újra kimerítően sikerült foglalkoznom az iskolai megaláztatások kérdéskörével, remélem segítve ezzel a visszaemlékezést, felismerést, feldolgozást sokaknak. Ez nem sikerült volna két profi rádiós, Puzsér Robi és Horváth Oszkár nélkül, akikkel a Jazzy 90.9-en beszélgettünk a témáról. A meghívást ezúton is köszönöm nekik.

Két nagy publicisztikával, az Index és a Jazzy 90.9 segítségével, összesen százezernyi olvasóval, sok-sok ezer megosztással, két rádióműsorral elmondhatjuk, hogy akit a témával az interneten eddig elértünk, az kiírhatta magából iskolai sérelmeit, beszélhetett róluk, átgondolhatta őket. A témát nem elengedve teszünk egy lépést előre az időben. Az iskolától kicsit eltávolodva újabb vitákat fogunk az Egyenlítő csipet-csapatával generálni, ezúttal a munkahelyi terrort fókuszba helyezve.

Történeteiteket várom az ngjbp PONT 85 KUKAC gmail PONT com címre, vitaindító írás hamarosan ugyanitt.

A bejegyzés trackback címe:

https://egyenlito.blog.hu/api/trackback/id/tr6112459851

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Imre76 2017.04.28. 11:50:05

Kívàncsi lennék,mit tudtok erről a témáról,sztem életetekbe egy napot nem dolgoztatok...

2017.05.08. 14:17:01

ez most fidesz blog vagy kormány-blog?
süti beállítások módosítása