Alapítva 2009-ben | Alapító-főszerkesztő: Németh Gábor | Goldenblog 2011

ÚJ EGYENLÍTŐ BLOG

ÚJ EGYENLÍTŐ BLOG

Az RTL parádés önszopatása +hangfelvétel

Közleményben hazugnak neveznek, majd két nap múlva hideghívással próbálnak beszervezni a Mónika Show-ba

2017. május 23. - ngjbp

Tegnap este hivatalosan is eldőlt a kérdés: Isten, sors, szinkronicitás igenis létezik, sőt, az a közhely is igaz, hogy "ez egy kis ország". Történt ugyanis nemrég, hogy olvastam a hírekben: újraindul a Mónika Show az RTL-en, és megrohantak az emlékek. 11 éve dolgoztam ott 2 hetet, de több traumatikus élmény maradt meg bennem onnan, mint például 6 év MSZP-s beszédírás és közleménykiadás után. Pedig az RTL-nél sosem kellett végignéznem egy liftben, hogy milyen komoly nehézséget és méltóság-vesztést jelent szétbotoxozva megenni egy ketchupos melegszendvicset. Nem. Az RTL-nél általában szép, és általában betegesen gonosz emberek dolgoznak a véleményem szerint. Erről írtam nyílt levelet, az ellen tiltakozva, hogy az a mocsok újra képernyőre kerüljön.

Aztán interjúk sorát adtam az ügy kapcsán, kifejtve azt az álláspontomat, hogy az RTL emberek ezreinek életét tette tönkre hazugsággal, zsarolással, etikátlansággal, feketén végeztetett rabszolgamunkával. Dolgozókat és a Mónika Show átejtett vendégeit egyaránt élvezettel taposták el a balhé és a nézettség kedvéért. Az RTL úgy reagált a Nemzeti Televízió, a közmédia és mások megkeresésére, hogy:

én hazudok, ők minden etikai normát és törvényt betartanak

Oké, eltelt 11 év, az RTL persze hogy nyugodtan tagadja az egész sztorimat. Közben kb. 20 levelet kapok volt RTL-esektől, hogy semmi sem változott az elmúlt években, minden műsor ugyanolyan mocsok módon készül. Aztán tegnap este egy ismerősöm kiposztolja, hogy hideghívással próbálta egy RTL-es research (segédszerkesztő) beudvarolni őt az új Mónika Show-ba. Azzal a szöveggel, hogy az új műsorukba olyan embereket keresnek, akik módosítottak a testükön valamit, és ebből gondjuk adódott. Mondtam a srácnak, hogy hívja vissza őket azzal, hogy egy ismerőse szerepelni akar, és adja meg a számomat nekik.

Íme a bizonyíték arra, hogy az RTL még mindig egy gerinctelen patkányfészek, és 11 év alatt semmi sem változott.

Egy darabig játszottam a hazugsággyár rabszolgájával, majd felfedtem magam és szembesítettem vele, hogy miben vesz részt:

VAGY ITT 


Így tesz tönkre életeket az RTL - vágatlan... by gabor-nemeth1

A bejegyzés trackback címe:

https://egyenlito.blog.hu/api/trackback/id/tr9612533523

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Büdös gyökerek vagytok 2017.05.23. 11:58:34

Faszszopó tetvek gyülekezete ez a hazugsággyár.

arturdent 2017.05.23. 11:59:01

Üdv!
Erre van igényük az embereknek, sajnos. Mint ahogy az indexen is van nap mint nap Pumpedes cikk. Ez a világ már csak igy működik.

Boka1 2017.05.23. 12:24:09

-Maunika!!!! Ez ugat, akit leszopott a Westel-es kurvája a Duna Pláza parkolójában?
- Ha lehet kérnem, cég nevet ne említsünk!

Hajrá Volán busz ! :)

www.youtube.com/watch?v=-WZ01dabmrs

kúrórudi 2017.05.23. 13:12:29

te gábor
buzi-e vagy?

exterminador 2017.05.23. 13:37:50

A posztoló nagyon frusztráltnak tűnik.
Még egyszer mondom: akit be tudnak palizni egy Mónika-showba, hát az meg is érdemli.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2017.05.23. 13:52:37

Az a vicc, hogy akármilyen tetvek, már kismiskák a közmédiához képest...

ColT · http://kilatas.great-site.net 2017.05.23. 13:55:42

A másik vicc, hogy az Rtl hírműsorok a legkorrektebbek az országban, pedig ugyanolyan mocsok, mont volt.

Bambano 2017.05.23. 15:55:46

@ColT: max. relatíve a többihez képest a legkorrektebb.
mert az a hírműsor, amelyik elkezdi a kormányt fikázni, mikor belengetik az adóemelést, majd befejezi a fikázást, mikor eltörlik az ötletet, az majdnem pont ugyanolyan takonygerincű, mint a közmédia.

Denise Hogyisdugják 2017.05.23. 17:13:38

@Bambano: de legalább nem veszi el a közpénzt a stadionoktól :-)

városjáró · http://varosjaro.blog.hu/ 2017.05.23. 18:12:20

Ebből a hangfelvételből nekem az derül ki, hogy a srác önszántú hülyeségeit és kombinációra való inspirációit fogadja csak el a csajszi. A srác tulképp a csaj szájába adja hogy hogyan basszák át a huga pasiját a tévéfelvételen való részvétel érdekében. Az rtl-es csaj meg csak kap az alkalmon, hogy valaki ilyen aktívan be akarja hozzájuk tolni a sógorát. És ellentétben a szerző állításábal, a csaj nem mondtott sablonszöveget a beszervezés érdekében, pusztán hagyta hogy ez a képzelt hülye alájuk tolja az összes majom rokonát. Nem modott olyat a lány, hogy "becsapjuk a szereplőket", nem "ködösített" nem mondott semmi konkrátat, pláne kötbérről nem esett szó ebben a beszélgetésben. Sőt a csaj vállalta, hogy maga fog beszélni az érintettekkel. És mivel a szerző nem az aki szerepelni fog, nem tudhatjuk, hogy velük miként járnak el... Az hogy 11 éve kit és hogyan hagytak az út szélén az esőben, nem jelenti azt hpgy ezt ma is megtennék. A csajszi erről sem beszélt. Ezt mind a szerző adja csak a szájába.

Persze lehet akár így is, ahogy Német írja, de 11 év nagy idő. Ráadásul sokan annak idején sem azt feltételzük a műsorokról, hogy átverés útján ültették benne kamera elé a palimadarakat, hanem hogy konkrétan megfizettt alkalmi szereplőkkel adatták elő a szorikat. Egy ilyen srácot ráaádsul magam is ismerek. Ő akkoriban 10ezret kapott egy adásért - ahol egy kerettörténet alapján az előtérben neki bemutatott csajról kellett mindeféle alázó dumát impróznia - annak pedig róla. Később pedig visszahívták immár mint "közönség" újabb pénzekért.

TonyMontana666 2017.05.23. 18:44:34

Ez van amikor egy torz, beteglelkű, perverz moslék , kimondom KOLOSI PETRA vezetheti az egyik legnagyobb kerttévét. Nem mellesleg a buzi szülei befolyásos funkcionáriusok voltak az átkosban, ezért lehet ratyi petike a főnök-nem csoda hogy tombol a belterjesség, a sógor-koma-rendszer a kanálison, érdekes a perverz abortuszcafadék előtt a retekklub egy nézhető adó volt.
Szívesen javasolnék akasztást, családirtást, de nem teszem jogi okokból, de egyet mondok: kolosi látványa olyan érzést ébreszt az emberben, mint amikor a sötétben, valami gusztustalan, nyálkás dolog ér az ember keze, és győzi utána törölgetni.

agarik 2017.05.23. 23:37:21

És hol a felvétel?
Ah, nincs.
Csak az alaptalan rágalmazás.
k

2017.05.24. 06:35:37

Ha erre van igényük az embereknek, azt is meg lehet igényesen csinálni. Lagzi Lajcsi is úgy nyomta a lakodalmast.

2017.05.24. 08:42:47

még így is a legkorrekteb csatorna az országban!

amúgy ez egy fidesz blog, ugye?

2017.05.24. 10:50:19

Erről is a migránsok tehetnek, meg azelmúltnyócévésagyurcsánybajnaisimicskasoros !
Üzenjetek Brüsszelnek hogy a Múnika sóóóóó nem jó, csak a csicskalitas kamuja az igazi !!

tumap 2017.05.24. 12:34:37

@Bambano: Hazudsz pamutbérenc fideSStroll!!!

Az Ellenálló 2017.05.24. 13:58:19

A Mónika Show egy hulladék műsor, mindig is az volt, de annyiból biztos népszerű, mert az átlagember megnyugodhat, hogy vannak tőle még hülyébbek. Sajnálatos, hogy erre van igény.

metax 2017.05.24. 14:10:58

Az RTL egyetlen "érdeme", hogy legalább nem közpénzből működik.

A hír-és közéleti műsorainak többsége valóban igényes objektív, de legtöbbjüket messze az esti fő műsoridő utánra dugják el (szórakoztatni kell ugyebár a népet). A széles nagyközönség által leginkább követett hatórás főhíradóban meg fél órás "megölte-kirabolta-ellopta-pofon ütötte"stb. bulvárhíradó után közlik a fontos belpolitikai történéseket mintegy 10 percben.

És ez a 2010-es kormányváltás óta van így. Korábban elég volt egy 25 perces hírműsor, benne vezető hírekként a legfontosabb kül-és belpolitikai hírekkel, kevés bulvárral és egyéb érdekességgel. Aztán jöttek Orbánék, és ezek a Kolosik szépen lefeküdtek nekik, és átmaszírozták az esti hírműsoraikat a hatalom igényeinek megfelelően.
süti beállítások módosítása