Alapítva 2009-ben | Alapító-főszerkesztő: Németh Gábor | Goldenblog 2011

ÚJ EGYENLÍTŐ BLOG

ÚJ EGYENLÍTŐ BLOG

Juhász Péter hisztériarohama kiverte a biztosítékot

2018. január 19. - ngjbp

juhasz.png

Az a Juhász Péter aki minden ellenzéki tüntetésen az elsők között próbál a választóknak tetszelegni azzal, hogy élő adásban fütyül és ordibálja az érdekeit, néhány napja épp az általa hangoztatott kooperatív és összefogáspárti szellemet alázta porig teljes vállszélességgel. 

A hisztériarohamot az váltotta ki Juhász Péterből, hogy az MSZP Bangóné Borbély Ildikót indítja jelöltjeként Németh Szilárd ellen az áprilisi országgyűlési választáson. Az szocialista párt döntésére Juhász azzal a feltételezéssel reagált, hogy az MSZP-t belülről fertőzi a Fidesz és ez lehet az egyetlen oka annak, hogy még egy balos jelölt lép be a ringbe áprilisban. 

Juhász reakciója azért különösen vicces, mert állítása szerint "az Együtt el akarja érni, hogy egy jelölt legyen szemben kihívóként minden kerületben a Fidesszel". Szabó Szabolcs, az Együtt országgyűlési képviselője az MSZP-EGYÜTT-DK-PM-MLP közös jelöltjeként bár sikeresen legyőzte a Fideszes Németh Szilárdot a legutóbbi alkalommal a azonban reakciójára alapozva kijelenthetjük, hogy az Együtt a saját jelöltük személyében -és nem az összefogásban- látja a Fidesz legyőzéséhez szükséges kulcsot.

Juhász tehát egyetlen jelöltet akar, legalábbis amíg az a sajátja.

Juhász reakciója és problémamegoldó készsége nem csak gyerekes, azonban a decemberi közvélemény kutatások eredményei alapján rendkívül eredménytelen is, ugyanis az Együtt a legoptimistább becslések szerint is maximum a szavazók kettő százalékát volt képes megnyerni. Juhász médiaszereplése és kétszínű akciója után nem valószínű, hogy az Együtt bármit képes lesz elérni egyedül a választásokkor, így az egyetlen racionális opció az lenne ha az MSZP jelöltjét indítanák egyedüli baloldaliként. 

karacsony.png

Karácsony Gergely a kialakult helyzetre azt mondta egy pódiumbeszélgetésen, hogy

dolgozik azon, hogy a probléma megoldódjon, hiszen látható, hogy így lehet elveszíteni körzeteket.

Karácsony Gergely és az MSZP higgadsága kétségkívül közelebb tudja vinni az országot egy kormányváltáshoz az eddigi eredmények alapján, azonban fontos, hogy végre minden résztvevő komolyan vegye a politikát és tartózkodjon azoktól a megnyilvánulásoktól amelyek nem, hogy előnyt nem kovácsolnak az ellenzék számára, cserébe viszont hátráltatják azokat a politikusokat akik érdemben szeretnének végre fellépni a rezsim ellen.

A bejegyzés trackback címe:

https://egyenlito.blog.hu/api/trackback/id/tr6813587337

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2018.01.19. 06:57:43

Inkább ez a folyamatos hazudozás veri ki a biztosítékot, amit a szoci média folytat azért, hogy kicsinálja az Együttet, csak mert nem akarnak közös listára menni az óbaloldallal. Koordinálni akarnak, az ő ötletük volt eleve ez a konstrukció, de annak pont az a lényege, hogy a legesélyesebb helyi ellenzéki induljon minden körzetben. Csepelen ez Szabó Szabolcs, és még van legalább 5-6 hely, ahol szintén együttes az esélyes. Nem akarnak mást Juhászék, mint azt, hogy itt ők indulhassanak, a többi helyen meg mások. Az MSZP nem hajlandó sehol sem koordinálni, mert nem a kormányváltás, vagy legalábbis a kétharmad megelőzése a célja, hanem a kisebb pártok kicsinálása.
süti beállítások módosítása