Alapítva 2009-ben | Alapító-főszerkesztő: Németh Gábor | Goldenblog 2011

ÚJ EGYENLÍTŐ BLOG

ÚJ EGYENLÍTŐ BLOG

Ideje beletörődnünk, hogy a budapestiek olimpiát akarnak

2017. február 07. - ngjbp

Kedves olimpia-ellenző Barátaim! Ideje lenne belenyugodnunk, hogy kisebbségben maradtunk. Megpróbáltuk, de nem sikerült. Én magam is aláírtam az Astorián. A gyűjtés első napjaiban negyed órán át álltam sorba a budapesti aluljárókra jellemző belenyugvás- és húgyszagban. Aláírtam az olimpiai népszavazásért, erre buzdítottam mindenkit, sőt, néhány esetben elrángattam ismerőseimet is a Momentum pultjaihoz.

budapesti-olimpia.jpg

Abban a hitben írtam alá az ívet, hogy ez a 700+ milliárdos őrület megakadályozható a többség akaratával. Elképzeltem, hogy ott állok egy nap a szavazófülkében, és nemet mondok Orbánék újabb hobbijára. Elképzeltem, hogy először képesek leszünk egy igazán nagy ügyben nemet mondani a kormányzatnak. Elképzeltem, hogy attól a 700 milliárdtól talán jobb lesz az egészségügy, az oktatás, vagy a Puskás Akadémia.

De nem. Olimpia lesz, mert a budapestiek a lábukkal szavaznak az olimpiára. Úgy döntöttek, nem írnak alá. Félúton elfogyott a lendület. Szomorú vagyok. Nézegetem a külföldi fotókat a szétrohadó sportlétesítményekről. Nekünk is lesz még pár felesleges sportközpontunk. Ja, és még néhány 4 éves ciklus is jár ezek mellé Orbánéknak.

Senki sem hibás. Budapest többsége olimpiát akar. Remélem megkapják. Erről szól a demokrácia.

A bejegyzés trackback címe:

https://egyenlito.blog.hu/api/trackback/id/tr2912190596

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Péterbá 2017.02.07. 12:51:55

Ha már Gábor is feladta, tényleg elég nagy lehet a baj!:-(((

Péterbá 2017.02.07. 12:58:05

Mondjuk figyelmeztető jel lehetett volna, hogy Gyurcsány nem állt be az aláírásgyűjtésbe. Ő a kvótanépszavazásról is megérezte, hogy nem lesz érvényes, ezért biztatott a távolmaradásra!

Péterbá 2017.02.07. 12:59:19

Orbán sajnos megint röhög rajtunk!:-(((

morph on deer 2017.02.07. 22:24:12

"Megpróbáltuk, de nem sikerült."

Mert?
Lejárt a határidő és nem vettük észre?
Vagy ez jött ki a kártyán?
"Jövőlátás és holtakkal csevegés jutányosan" - nem?

Én azért az után publikálnám a nekrológot miután elhunyt az illető akiről szól, még akkor is, ha már pár héttel korábban megírtam.
Fene tudja, nekem ilyen kacifántos természetem van, hogy képes vagyok csak akkor használni a múlt időt, ha már megtörtént az, amiről beszélek...
Nem vagyunk egyformák :)

Sexual Harassment Panda 2017.02.07. 22:26:56

Menjetek màr a getszibe, még van 11 nap.
Lehet 7vègén szabadnapot kèrek ès hazautazom Budapestre.

Zsoltbacsi 2017.02.08. 07:40:13

Pedig mekkora volt a melleny.... :)

ColT · http://kilatas.great-site.net 2017.02.08. 17:09:35

Hm, honnan tudja a szerző, hogy nem lesz elég az aláírás?

Zsoltbacsi 2017.02.08. 17:44:44

@ColT:

Nem figyeled a sajtot? Mar beindult a magyarazkodas, a mosdatas es a masik hibaztatasa.

Peldaul itt:
index.hu/belfold/2017/02/08/a_legfeltettebb_kincset_nem_kaptak_meg_az_momentum_mozgalom_olimpias_alairasgyujtoi/

Balt 2017.02.08. 23:50:56

Megmenekült a Momentum az önként vállalt szopástól. Ennyi a történet.

A lehetséges kimeneteleket remekül összeszedte valaki egy hasonló poszt kommentjében:

"Girhes Joe 2017.01.31. 16:20:45
Bírom, ahogy beleélitek magatokat megint, hogy most aztán már tényleg küszöbön a forradalom, meg hogy most aztán hősies kiállással a maroknyi ifjú leveri Orbánt az olimpiájával együtt, mint rotakapa a részeg vakondot. Sőt, kezditek is már írni a hősi eposzt a modern Toldiról meg Robin Hoodról egy személyben.

Néhány tény azért ne szomorítson el:

1) Kábé mindenkinek nyilvánvaló, hogy NEM kapjuk meg azt az olimpiát, Orbánoktól és Mamáktól tök függetlenül, egyszerűen, mert lepkefingnyi jelentkezők vagyunk Párizs és L.A. mellett. Komolyan elhiszi valaki az Agenda 2020-at, amivel a NOB-os vízfej járna a legelőször rosszul? Lehet itt jönni az orbáni korrupcióval, de a büdös életben nem tudunk ország szintjén annyi kenőpénzt fizetni, mint Katar a FIFÁnak (ha már emlegette itt valaki azt a gittegyletet is).

2) Az előző pont tükrében annak is nyilvánvalónak kéne lennie, hogy az egész olimplia-sztori nem több egy újabb kormánypárti agit-prop lépésnél, és épp most készültök ezt is jól beszopni a rezsicsökkentés meg a migránsügy mintájára. Mert ha ez a Mama vagy hogy is hívják nem jelent volna meg, akkor csak a gonosz brüsszelita sorosbérenc NOB-ból vált volna ellenség, így viszont megint házhoz mentek a hazaárulók, meg a legnemesebb magyar célok ellenségei megtisztelő címért, súlyosbítva azzal, hogy pár százezer budapesti hogy merészeli gáncsolni az országosan elsöprően népszerű pályázatot (hisz hogy valóban népszerű-e vidéken, az nem derül ki egy fővárosi helyi szavazáson).

3) Ha nem sikerül összegyűjteni a szükséges ÉRVÉNYES aláírást, akkor Orbánék röhöghetnek a markukba, hogy íme egy újabb súlytalan bagázs, márpedig félidőben 80 ezernél tartva én nem ünnepelnék még, mert garantáltan aláírta brahiból vagy tudatlanságból egy halom agglomerációs lakos is, a többszörös próbálkozókról már nem is beszélve. Kb. 200 ezer alatt be se érdemes vinni a választási irodába, különben blama lesz. Márpedig a második félidőben már lassabban fognak hízni az ívek, tekintve, hogy az olimpiaellenes keménymag már az első 3 napban mind egy szálig aláírt, most már kőkemény meggyőzés kéne, az meg nem megy gyorsan.

4) Ha valamilyen csoda folytán sikerül kiíratni a népszavazást, na attól fognak csak igazán koldulni a Nolimpiások, főleg, miután a negyvenvalahány százalékos részvétel nyomán naponta nyolcszázszor fogják hallani kárörvendő hangsúllyal, hogy ÉR-VÉNY-TE-LEN, hahahahaha. Csak ők még azzal se fognak tudni visszatámadni, hogy oké, de 98%-kal győztek a NEM válaszok.

5) Ha meg egészen valószínűtlenül sikerülne érvényesen kihozni a NEM választ, akkor lásd a 2. pontot, csak beszorozva a többszörösére.

Na, így is érdemes előre készülnie annak a hősi eposznak?"

[Nem akarom reklámozni azt a mocskos szájú alja blogot, hozom inkább így ezt az egyébként jól megírt kommentet G. Joe utólagos engedelmével. :)]
süti beállítások módosítása